Senaste nytt

addnode_bridge infrastructure city
Linje 137 Bjärred - Lund

Tillgänglighetsanpassade tidtabeller

Vår lösning för tillgänglighetsanpassade tidtabeller klarar en granskning! Det kan konstateras efter att flera oberoende tillgänglighets-konsulter, Synskadades Riksförbund och Myndigheten för digital förvaltning (Digg) har granskat dem.

Offentliga aktörers webbplatser och mobila applikationer ska vara tillgängliga. Däribland ingår många av våra kunders hemsidor med publicerade tidtabeller. Kravet finns i lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Läs mer

Vega kundträff HT24

SAVE THE DATE

Läs mer

Importera optimerade tidtabeller från Flowmapper

Använder ni er av Flowmapper för att optimera er trafik utifrån faktiska körtider? Då är ni bara ett par knapptryck ifrån att importera tidtabellen till planeringssystemet Rebus. Gör som Region Uppsala och börja använda er av optimerade tidtabeller för att minska väntetider, öka punktligheten och därmed även öka kundnöjdheten. Bra för resenärerna, miljön och ekonomin!

Läs mer

Rebus Användarmöte 2024 - Anmälan har öppnat!

Nästa år besöker vi Länstrafiken i Västerbotten för Rebus Användarmöte. Detta blir första gången mötet hålls i Skellefteå. Rebus användarmöte har arrangerats sedan 1991 av Forsler & Stjerna. Vi flyttar runt mötet hos våra Rebuskunder och passar på så vis på att besöka en av våra kunder, dela erfarenheter och inspirera

Läs mer

Vi välkomnar JETAS in i familjen!

Forsler & Stjernas moderbolag, Addnode Group, förvärvar JETAS Quality Systems. 

Läs mer

Vi har flyttat!

Läs mer

Årets Regionala Kollektivtrafikmyndighet

Vi gratulerar två av våra kunder till att kunna titulera sig Årets Regionala Kollektivtrafikmyndighet utsedda av Gröna Mobilister. Grattis Hallandstrafiken & UL!

Läs mer

Vega kundträff 2023

Under början av november arrangerade vi tillsammans med våra partners Sokigo och Mitt skolval Vegas årliga användarträff med fokus på skolskjutsverksamheten. Det blev två dagar fyllda av intressanta föredrag, givande diskussioner och spännande samtal.

Läs mer

Responsible Business Challenge

Vi har under de senaste fem veckorna tillsammans med våra systerbolag inom Addnode Group Process Management deltagit i Responsible Business Challenge för att boosta vårt klimatarbete. Responsible Business Challenge är ett initiativ sprunget ur koncernens interna hållbarhetsforum. Vi har under utmaningen kartlagt våra arbetsresor, undersökt vår energikonsumtion, våra leverantörer och inköp, utvärderat vår affärsmodell och lärt oss hur vi klimatkompenserar på bäst sätt.

Läs mer

Rebus Användarmöte 2023

En tid har passerat sedan ett lyckat, trevligt och givande användarmöte med runt 90 deltagare från hela kollektivtrafik-Sverige samlade i Göteborg. Vi är väldigt tacksamma för våra kunders och samarbetspartners deltagande och den värdefulla input vi fått möjligheten att samla in. Vi är även glada över att få möjligheten att stå värd för ett nätverk med så många bransch-kollegor samlade för att utbyta erfarenheter.

Läs mer