Senaste nytt

fskab1-1500x430

Responsible Business Challenge

Vi har under de senaste fem veckorna tillsammans med våra systerbolag inom Addnode Group Process Management deltagit i Responsible Business Challenge för att boosta vårt klimatarbete. Responsible Business Challenge är ett initiativ sprunget ur koncernens interna hållbarhetsforum. Vi har under utmaningen kartlagt våra arbetsresor, undersökt vår energikonsumtion, våra leverantörer och inköp, utvärderat vår affärsmodell och lärt oss hur vi klimatkompenserar på bäst sätt.

Läs mer

Rebus Användarmöte 2023

En tid har passerat sedan ett lyckat, trevligt och givande användarmöte med runt 90 deltagare från hela kollektivtrafik-Sverige samlade i Göteborg. Vi är väldigt tacksamma för våra kunders och samarbetspartners deltagande och den värdefulla input vi fått möjligheten att samla in. Vi är även glada över att få möjligheten att stå värd för ett nätverk med så många bransch-kollegor samlade för att utbyta erfarenheter.

Läs mer

Persontrafikmässan 2022 – Vega skolskjuts mässpremiär

Årets deltagande på persontrafikmässan kan inte annat än att sammanfattas med ordet: Succé! Med hundratals kundsamtal med befintliga och nya kunder gjorde mässpremiären av Vega ett starkt avtryck. 

Läs mer

Webinar – När skollogistiken ställs på sin spets

Hur säkerställer en kommun att beslut om skolplacering och skolskjuts sker integrerat och rättssäkert? Vi höll i ett kostnadsfritt webinar den 5 maj där du bland lärde dig mer om skolplacering, beslutsfattande och planering av skolskjuts.

Läs mer

Rebus betaprogram

Rebus betaprogram är ett sätt för oss att säkerställa minimalt med fel när vi släpper
nya versioner av Rebus och RKM. Betaprogrammet ger dig som rebusanvändare
möjlighet att testa ny funktionalitet och förbättringar i programvaran innan
versionen publiceras publikt. 

Läs mer