Trafikinformation

Molntjänster för trafikinformation och planering av resor

Trafikinformation
Etis3

Etis

Etis är ett samlingsnamn på ett antal SaaS molntjänster för trafikinformation och planering av resor där kunden kan via olika typer av anrop få ut viktig information för sin verksamhet och sina olika system. 

Reseplanerare

Reseplanerare webb är webbapplikation med responsivt användargränssnitt avsett för integration inom kundernas hemsidor. Applikationen har tre olika gränssnitt: för PC, surfplattor respektive mobila skärmar.

re-1
addnode_Train station_sunset

Monitorer

Data över planerad trafik ligger i grunden för all trafikinformation. Som komplement till söktjänster och tidtabeller kan det finnas behov av avgångsmonitorer. Via Etis sätter vi upp bakomliggande förutsättningar för att era avgångsmonitorer ska visa korrekt data till era resenärer.

Importera optimerade tidtabeller från Flowmapper

Använder ni er av Flowmapper för att optimera er trafik utifrån faktiska körtider? Då är ni bara ett par knapptryck ifrån att importera tidtabellen till planeringssystemet Rebus. Gör som Region Uppsala och börja använda er av optimerade tidtabeller för att minska väntetider, öka punktligheten och därmed även öka kundnöjdheten. Bra för resenärerna, miljön och ekonomin!

Läs mer

Rebus Användarmöte 2024 - Anmälan har öppnat!

Nästa år besöker vi Länstrafiken i Västerbotten för Rebus Användarmöte. Detta blir första gången mötet hålls i Skellefteå. Rebus användarmöte har arrangerats sedan 1991 av Forsler & Stjerna. Vi flyttar runt mötet hos våra Rebuskunder och passar på så vis på att besöka en av våra kunder, dela erfarenheter och inspirera

Läs mer