Trafikinformation

Molntjänster för trafikinformation och planering av resor

Trafikinformation
Etis3

Etis

Etis är ett samlingsnamn på ett antal SaaS molntjänster för trafikinformation och planering av resor där kunden kan via olika typer av anrop få ut viktig information för sin verksamhet och sina olika system. 

Reseplanerare

Reseplanerare webb är webbapplikation med responsivt användargränssnitt avsett för integration inom kundernas hemsidor. Applikationen har tre olika gränssnitt: för PC, surfplattor respektive mobila skärmar.

kronoberg
monitor3

Monitorer

Data över planerad trafik ligger i grunden för all trafikinformation. Som komplement till söktjänster och tidtabeller kan det finnas behov av avgångsmonitorer. Via Etis sätter vi upp bakomliggande förutsättningar för att era avgångsmonitorer ska visa korrekt data till era resenärer.

UppElmer

UppElmer är ett verktyg för att söka resor på ett avancerat sätt och används som internsystem och för trafikupplysning. Programmet används också för att söka i historiska trafikdata, till exempel vid felsökning och ärendehantering. Det går även att koppla UppElmer till testdatabaser av trafikdata från Rebus. 

logo-upp-elmer-1