Trafikinformation

Molntjänster för trafikinformation och planering av resor

addnode_Train station_sunset
Etis3

Etis

Etis är ett samlingsnamn på ett antal SaaS molntjänster för trafikinformation och planering av resor där kunden kan via olika typer av anrop få ut viktig information för sin verksamhet och sina olika system. 

Reseplanerare

Reseplanerare webb är webbapplikation med responsivt användargränssnitt avsett för integration inom kundernas hemsidor. Applikationen har tre olika gränssnitt: för PC, surfplattor respektive mobila skärmar.

re-1
addnode_Train station_sunset

Monitorer

Data över planerad trafik ligger i grunden för all trafikinformation. Som komplement till söktjänster och tidtabeller kan det finnas behov av avgångsmonitorer. Via Etis sätter vi upp bakomliggande förutsättningar för att era avgångsmonitorer ska visa korrekt data till era resenärer.

Utbildning: Söktjänster

Äntligen har vi hunnit knåpa ihop de sista detaljerna och kan nu erbjuda en helt ny utbildning om våra söktjänster.

Läs mer
Webinar on laptop

Webinar: DinTur pratar om export och automation

Din Tur är Kommunalförbundet Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns transportkoncept för kollektivtrafiken i Västernorrlands län. Med hjälp av bland annat Forsler & Stjernas Exportmodul har de arbetat med schemalagda exporter och automatisering av exportflödet. De förser på så vis sina resenärer med dagsfärsk trafikdata för planerad trafik, dagligen, utan ​manuella ingrepp. Genom att aktivt arbeta med robotstyrd processautomation (RPA) frigörs tid och resurser från monotona, tidsödande uppgifter och manuella felkällor försvinner.

Läs mer