Om oss

fskab1-1500x430

Forsler & Stjerna älskar kollektivtrafik

Vi är Sveriges ledande mjukvaruutvecklare för planering av kollektivtrafik, skolskjuts och trafikinformation. Av våra 30 produkter och tjänster är vi stolta över att flera av dem utgör standarder för branschen. Detta har genom åren gett oss en unik möjlighet att utveckla våra huvudprodukter såväl som att utveckla nya tjänster och att hjälpa Sveriges kollektivtrafik framåt.

Skulle du vilja få en kundreferens till något av våra system behöver du inte leta länge. Med 30 år i branschen kan vi skryta med att vi finns nästan överallt.

 

 Faktum är att vårt Rebus finns i precis alla regioner, vårt skolskjutssystem planerar trafiken för snart 100 kommuner och vårt system för trafikinformation (ETIS) finns hos 18 trafikhuvudmän.

Vi är 26 anställda i bolaget och del av Addnode Group med 2400 anställda. Detta innebär korta beslutsvägar och familjär stämning i kombination med styrkan av en stor koncern.

Senaste nytt
Responsible Business Challenge

Vi har under de senaste fem veckorna tillsammans med våra systerbolag inom Addnode Group Process Management deltagit i Responsible Business Challenge för att boosta vårt klimatarbete. Responsible Business Challenge är ett initiativ sprunget ur koncernens interna hållbarhetsforum. Vi har under utmaningen kartlagt våra arbetsresor, undersökt vår energikonsumtion, våra leverantörer och inköp, utvärderat vår affärsmodell och lärt oss hur vi klimatkompenserar på bäst sätt.

Läs mer
Rebus Användarmöte 2023

En tid har passerat sedan ett lyckat, trevligt och givande användarmöte med runt 90 deltagare från hela kollektivtrafik-Sverige samlade i Göteborg. Vi är väldigt tacksamma för våra kunders och samarbetspartners deltagande och den värdefulla input vi fått möjligheten att samla in. Vi är även glada över att få möjligheten att stå värd för ett nätverk med så många bransch-kollegor samlade för att utbyta erfarenheter.

Läs mer