Utbildning: Söktjänster

Graphic_Backdrop_3_SkyBlue
UTBILDNING: SÖKTJÄNSTER

Vad är Etis?

Med den här kursen erbjuder vi våra kunder en inblick i hjärnan bakom vårt erbjudande kopplat till söktjänster. Vi kommer att gå igenom hur våra produkter och tjänster samarbetar och tillsammans levererar ett sökresultat till era resenärer. Dessutom tittar vi närmare på de parametrar ni kan påverka sökningarna med i ert planeringssystem. 

Etis3
Bild2
EXPORT AV DATA

Exportflödet

Vi går igenom exportflödet från trafikdatabas till resenär och tittar på hur ni kan skapa ett automatiskt flöde av data hela vägen med schemaläggningar och filöverföringar. Vi kommer även att titta på flödet för publicering av tidtabeller på hemsidan med Print4web och hur det kan automatiserats med några få ingrepp.

KURSTILLFÄLLEN

Datum för utbildning

27 augusti 2024 kl. 13-16 (få platser kvar)

15 oktober 2024 kl. 13-16

Utbildning: Söktjänster planeras efter förfrågan.
Hör av er så kommer vi att göra vårt bästa för att möta era önskemål. Planerade kurstillfällen med platser kvar publiceras i listan ovan.

addnode_ways_curve_overview
cs
KURSLEDARE

Expertis inom trafikplanering

Jag som håller i utbildningen heter Carl Schalén och arbetar som Produktchef hos Forsler & Stjerna. Jag har tidigare arbetet med trafikplanering, både hos två av våra kunder som trafikutvecklare för stads- och regionbuss och med kapacitetsoptimering av tågtrafik.

DELTAGARE

Är detta något för mig?

Inga förkunskaper krävs men en viss förståelse för Rebus kan vara till hjälp. Kursen erbjuds digitalt över Microsoft Teams och tar en halvdag i anspråk. Ni behöver inte ha någon Microsoft Teams eller någon annan licens för att medverka.

PRIS
3000 sek/deltagare
Pris exkl. moms

addnode_meeting_presentation