Skolskjutsutbildning

Graphic_Backdrop_2_SkyBlue

Skjuts+

SKOLSKJUTSUTBILDNING

Skolskjuts

Behöver ni vässa er kompetens inom skolskjutsplanering? Då har ni hittat rätt! Vi erbjuder kurser på alla nivåer, allt från grundutbildningar till fördjupningskurser, i vårt skolskjutssystem Skjuts+, vilket är utgör Vega Planering.

S+
Vega_positiv_RGB_ny
VEGA PLANERING

Ett partnerskap, ett koncept!

Tre företag, tre produkter, tre expertområden. Ett partnerskap, ett koncept. Tillsammans hjälper vi 120 av Sveriges kommuner, regioner och länstrafikbolag till en rättssäker, likvärdig och effektiv skollogistik. Genom att samla våra verksamheter får vi en oslagbar kombination av specialistkompetens och skalbar sammanhållen mjukvara.

Vega skapar förutsättningar för skolvalsansvariga, schemaläggare, beslutsfattare och skolskjutsplanerare att ha samma bild. Både av faktiska data i verksamhetssystemen, men även av hur deras beslut och avvägningar påverkar varandra. Utöver verksamhetssystem med ett sammanhållet digitalt flöde, erbjuder vi också utbildning och erfarenhetsutbyte tvärs över verksamhetsområden och kunder.

VEGA PLANERING
Vega planering är ett professionellt verktyg för trafikplanering av skolskjuts baserat på det branschledande systemet Skjuts+. Med Vega planering får du ett komplett IT-stöd för tur- och elevplanering, volym- och kostnadsberäkningar av kilometer och tid. Systemet är även byggt från grunden med integration mot kollektivtrafikdata för att möjliggöra synergier mellan trafikslagen.

KURSLEDARE

Expertis inom skolskjuts

Sitt lugnt i båten, med en gedigen kunskap inom området och ett bakgrund som trafikplanerare kommer Anders Jarl att hjälpa er med den kompetensutveckling ni är i behov av.

andersJ2

Skjuts+ Grundkurs innehåller grunderna i Skjuts+ och Vega Planering

Efter avslutad kurs kommer du kunna navigera i programmet och behärska de grundläggande funktionerna.

Kursen hålls över Microsoft Teams under två dagar.

DELTAGARE

  • Inga förkunskaper krävs
  • Deltagarna behöver inte ha en Microsoft Teams licens

PRIS

8000 sek/deltagare
Pris exkl. moms

Skjuts+ Fördjupningskurs anpassas efter era behov både vad gäller innehåll och tidsåtgång.

Kursen hålls över Microsoft Teams, på vårt kontor i Malmö eller i era lokaler. Återkom med era önskemål så sätter vi tillsammans ihop ett bra kursupplägg.

DELTAGARE

  • Grundläggande kunskaper i Skjuts+
  • Deltagarna behöver inte ha en Microsoft Teams licens.

PRIS

Lämnas på offert