Vi välkomnar JETAS in i familjen!

Jetas-logo-dark-QS

Forsler & Stjernas moderbolag, Addnode Group, förvärvar JETAS Quality Systems. 

Länk till press release.

Vi har länge samarbetat med JETAS, deras hållplatsinventeringsverktyg används av flera av våra kunder. Samarbetet har alltid fungerat bra vilket gör det extra kul att få vara kollegor framöver. Nu när vi ingår i samma koncern blir det rimligt att fördjupa samarbetet ytterligare.

Om JETAS Quality Systems

Jetas egenutvecklade programvara används bland annat inom kollektivtrafiken för tillsyn, skötsel och reparation av hållplatser, väderskydd och tågstationer. Programvaran används också av underhållspersonal inom segmenten fastighetsförvaltning och industri. En stor andel av kunderna återfinns inom svensk offentlig sektor.

Om Addnode Group

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. Vi är en ledande global leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion, produktdatainformation och fastighetsförvaltning. Vi stödjer även offentlig sektor med dokument- och ärendehanteringssystem. Genom att förvärva nya bolag och erbjuda våra dotterbolag en plattform att växa från, skapar vi uthållig värdetillväxt.

Addnode Group har 2 700 medarbetare och består av ett 20-tal bolag med geografisk närvaro i 19 länder och fyra världsdelar. 2022 uppgick nettoomsättningen till 6,2 miljarder SEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och ingår i segmentet Large Cap. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com.