Rebus Användarmöte 2023

En tid har passerat sedan ett lyckat, trevligt och givande användarmöte med runt 90 deltagare från hela kollektivtrafik-Sverige samlade i Göteborg. Vi är väldigt tacksamma för våra kunders och samarbetspartners deltagande och den värdefulla input vi fått möjligheten att samla in. Vi är även glada över att få möjligheten att stå värd för ett nätverk med så många bransch-kollegor samlade för att utbyta erfarenheter.

Bland nyheterna som presenterades under användarmötet fanns visning av vår nya modul Change Planner, ett verktyg för att enkelt hantera planerade förändringar i trafiken, en första visning av Rebus nya kartmodul som är under utveckling, nyheter i Rebus Tågimport, genererade tidtabeller från Flowmapper som enkelt importeras till Rebus och spännande nyheter i både vårt skolskjutsplaneringssystem och i vår reseplanerare, bland mycket annat.

Vi ser redan fram emot att få träffa alla våra kunder under nästa års användarmöte där planeringen är i full gång.