Reseplanerare

Resenärens resa börjar med en digital sådan

Trafikinformation

Applikation med tre huvudfunktioner

Reseplanerare mellan två valfria punkter / Hållplatstider / Linjetidtabeller

Länstrafiken Kronoberg
Hallandstrafiken
Dalatrafik
VL
Östgötatrafiken

Reseplanerare webb är en webbapplikation med ett responsivt användargränssnitt avsett för integration med kundernas hemsidor. Applikationen har tre olika gränssnitt: för datorer, surfplattor respektive mobila skärmar.

Applikationen innehåller tre huvudfunktioner:

- Reseplanerare mellan två valfria punkter, A till B

- Hållplatstider

- Linjetidtabeller

Alla sidor uppfyller senaste krav enligt Lag (2018:1937) om tillgänglighet till digital offentlig service. 

I vår produkt ingår kartfunktioner som ”välj från karta” samt ”visa vald resväg” byggda på Google Maps bakgrundskarta. Hos en del kunder har vi integrerat lösningar som visar fordonens aktuella positioner i realtid.

Reseplaneraren finns i två olika paket:

Reseplaneraren all-inklusive

Där står vi för hela leveransen inklusive all front-end. 

Reseplaneraren WCF server

Till kunder som vill sätta egen prägel på reseplaneren med en helt unik design som avviker från standardversionen erbjuder vi reseplaneraren utan grafiskt innehåll. Tjänsten består av WCF (Windows Communicaton Foundation) server som tillhandahåller alla reseplanerarens funktioner. Vi erbjuder även utbildning och support till kundens hemsidekonsult för att bygga en egen grafisk presentation.

Exempel på sådan leverans är FSKAB och HL Designs arbete med att ta fram en ny reseplanerare för Region Kronoberg. Etableras 2023/2024

 

 

 

Oavsett paket så står vi för driften. Det finns även möjlighet att komplettera med en geografisk redundant driftmiljö och utökad servicetid för ökad driftsäkerhet och snabb avhjälp