Rebus 3 Grundkurs är en tvådagarskurs för nya eller gamla Rebusanvändare som vill få en introduktion till Rebus. Kursen erbjuds digitalt och det krävs inga förkunskaper i programmet. Vi kommer tillsammans gå igenom de grundläggande funktionerna i Rebus varvat med övningsuppgifter.

Rebus 3 Grundkurs Anpassad passar er som har flera användare som är intresserade av att gå en grundkurs tillsammans. Vi letar tillsammans upp datum som passar er och kommer anpassa kursen efter hur er trafik ser ut genom att köra kursen mot en kopia av er databas. Även övningsuppgifterna anpassas efter er trafikdata. Kursen kommer inte att vara öppen för andra organisationer och ni kan anmäla upp till tio deltagare. Kursen erbjuds digitalt eller i våra lokaler i Malmö. Pris lämnas vid intresse.

Rebus 3 Fortsättningskurs är för er som redan har arbetat en del i Rebus och önskar vidareutveckla era färdigheter. Vi letar tillsammans upp datum som passar er och kommer anpassa kursen helt efter era önskemål. Ni väljer själva vilka delar av Rebus ni vill fördjupa er inom. Kursen kommer inte att vara öppen för andra organisationer och ni kan anmäla upp till tio deltagare. Kursen erbjuds digitalt eller i våra lokaler i Malmö. Pris lämnas vid intresse.

Rebus 3 Grundkurs, kurstillfällen:
4-5 oktober 2023
22-23 november 2023
(Fler datum kommer)

Pris:
Rebus 3 Grundkurs: 8000 sek exkl. moms/deltagare
Grundkurs Anpassad/Fortsättningskurs: Enligt offert

Anmälan:
Kontakta rebuskurs@fskab.se
För Rebus 3 Grundkurs: Ange kursdatum, deltagarnamn och e-post.
För Grundkurs Anpassad/Fortsättningskurs: Ange deltagarnamn, e-post samt förslag på datum så försöker vi möta önskemålet.