Kundtjänst

addnode_ways_curve_overview

Respons

Respons är webbaserat system för hantering av kundärende specialanpassat till Kollektivtrafikmyndigheternas verksamhet. 

logo-respons
gr

Gruppresor

Gruppresor är en webbaserad portal för att boka större grupper att resa kollektivtrafik. 

UppElmer

UppElmer är ett verktyg för att söka resor på ett avancerat sätt och används som internsystem och för trafikupplysning. Programmet används också för att söka i historiska trafikdata, till exempel vid ärendehantering.

trafikinfo_iStock-1359876068-1

Utbildning: Söktjänster

Äntligen har vi hunnit knåpa ihop de sista detaljerna och kan nu erbjuda en helt ny utbildning om våra söktjänster.

Läs mer
Webinar on laptop

Webinar: DinTur pratar om export och automation

Din Tur är Kommunalförbundet Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns transportkoncept för kollektivtrafiken i Västernorrlands län. Med hjälp av bland annat Forsler & Stjernas Exportmodul har de arbetat med schemalagda exporter och automatisering av exportflödet. De förser på så vis sina resenärer med dagsfärsk trafikdata för planerad trafik, dagligen, utan ​manuella ingrepp. Genom att aktivt arbeta med robotstyrd processautomation (RPA) frigörs tid och resurser från monotona, tidsödande uppgifter och manuella felkällor försvinner.

Läs mer
Linje 137 Bjärred - Lund

Tillgänglighetsanpassade tidtabeller

Vår lösning för tillgänglighetsanpassade tidtabeller klarar en granskning! Det kan konstateras efter att flera oberoende tillgänglighets-konsulter, Synskadades Riksförbund och Myndigheten för digital förvaltning (Digg) har granskat dem.

Offentliga aktörers webbplatser och mobila applikationer ska vara tillgängliga. Däribland ingår många av våra kunders hemsidor med publicerade tidtabeller. Kravet finns i lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Läs mer